Lift Up

Gelijkvormig maken

Nieuwe liften

Onderhoud en herstellingen

Contact

FR

Alle knowhow voor verticaal transport.

Gelijkvormig maken

Nieuwe liften

Onderhoud en herstellingen

Met het grootste respect voor de opvolging van de risicoanalyse van uw lift en rekening houdend met uw wensen werken wij de beste oplossingen voor u uit en zien wij erop toe dat uw installatie verder kan evolueren. Wij bieden u de nieuwste technologische ontwikkelingen met een gegarandeerde levensduur.

Onze diensten bestuderen uw wensen met inachtneming van architectonische, budgettaire en milieubeperkingen. Op basis daarvan raden wij de meest aangewezen oplossing aan.

 

Met geregelde controle- en onderhoudsbezoeken stelt Lift ’Up alles in het werk voor veilige verplaatsingen, in het volste vertrouwen, met een minimaal risico op storingen en incidenten. Onze ervaren technici verstrekken ook advies voor een optimaal gebruik.

Onze knowhow garandeert de beste resultaten.

Onze uitrusting helpt u energie en kosten besparen. Het Lift Up-team is bekommerd om het milieu: ons productenaanbod is dan ook volledig gericht op een verlaagd energieverbruik.

1- De Cabines

 

Onze cabines zijn uitgerust met ledverlichting, die minder energie verbruikt en langer meegaat.

2 - Bedieningskast

 

De stand van de techniek maakt het reeds mogelijk om het energieverbruik te beperken door de bedieningskast en alle randapparatuur in stand-by te zetten: signalisatie op de overloop, verlichting van de cabine, ... Zelfs de frequentieomvormer kan in stand-by gaan na een bepaalde periode van inactiviteit en volgens tijdsloten gekozen door de klant. De functies worden terug opgestart van zodra de lift wordt opgeroepen op een overloop of in de cabine.

3 - GEARLESS

 

Wij hebben het gebruik van Gearless motoren (m.a.w. zonder tandwiel) veralgemeend: zij hebben blijvend ingevette lagers, waardoor er geen vet of olie vereist is voor hun onderhoud. Hun hoge rendement (96%) gekoppeld aan de sturing met frequentieomvormer levert bovendien een energiebesparing van ongeveer 50% op in vergelijking met traditionele systemen.

© Lift Up Engineering Trooststraat 15 1030 Brussel Tél. +32 2 588 01 00 -Fax +32 2 216 82 10 B.T.W. BE 0502 481 972 info@lift-up.be

Herstellingen 02 808 70 50

Webmaster : FoxDesign